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스테비아 건조잎  
       
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스테비아제품
   

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작성자 관리자    
작성일 2012-05-22 (화) 19:29
분 류 스테비아 건조잎
ㆍ추천: 0  ㆍ조회: 11619      
IP: 112.xxx.229
http://hyip.dothome.co.kr/cafe/?store.11.3
“ 스테비아 건조잎 판매 (엑기스추출방법) ”
 
*스테비아 건조잎*
10g/2000원
***참고사이트: http://nutritionstripped.com/how-to-make-stevia-extract/
How to Use Dried Stevia Leaves as a Sweetener in Recipes

             (스테비아 건조잎 사용법)

Stevia, an all-natural alternative sweetener, tastes many times sweeter than sugar. It has no calories, is safe for diabetics and doesn't lead to tooth decay; as of 2011, the U.S. Food and Drug Administration allows refined stevia products to be used as food sweeteners.
Stevia, 모든 천연 대체 감미료중 설탕보다 몇배나 더 달다. 그것은 전혀 칼로리가없고, 당뇨병 환자를위해 안전하고 충치로 이어지지하지 않는다; 2011년 기준으로, 미국 식품의 약국 관리청은 정제된 stevia 제품은 식품 감미료로 사용할 수 있다고 했다..
The herb is heat-stable for a variety of cooking and baking uses; you can combine it with other sweeteners.
허브 요리와 제빵의 용도로 다양한 열에 안정되어, 다른 감미료와 함께 조합하여 사용할 수 있습니다.
 Despite its sweet taste, stevia does not act like sugar.
그 단맛에도 불구하고, stevia 설탕처럼 여기지 않습니다.
 Pulverized dried leaves might color your food a bit, they don't dissolve in liquid ---
가루로된 건조잎은 음식의 색깔로 약간 나타나지만, 액체에 용해 되지는 않는다.
 and stevia won't caramelize as sugar would in a meringue, for instance.
예를들면, 스테비아는 메랭과자에 카라멜처럼 되지 않습니다.
 Jeffrey Goettemoeller, horticulturalist and author of the book "Stevia Sweet Recipes," recommends stevia extract powder as the best choice for most recipes.
 제프리 Goettemoeller, 도서 horticulturalist 저자 "Stevia 스위트 조리법은"대부분의 조리법을위한 최선의 선택으로 stevia 추출물 분말을 권장합니다.
 It is a white powder extracted from the glycosides in the stevia plant. Look for pure stevia with no maltodextrin or other fillers.
 그것은 stevia 공장에서 glycosides에서 추출한 백색 분말이다.  maltodextrin이아니거나 다른 필터로 순수 stevia를 찾습니다

 

Step 1

Crush the dried leaves into a powder, either by hand, in a coffee grinder or an herb blender.

커피 그라인더 또는 허브 믹서기 또는 손으로하거나,  말린 잎을 잘게 부순다.
Collect the fine powder for use in recipes that call for green stevia powder.

녹색 stevia 분말 부를 조리법에서 사용하기 위해 미세 분말을 수집합니다.
Store it in a clean glass jar.

깨끗한 유리 용기 보관합니다.
According to Goettemoeller, the powder works best with beverages, pineapple, kiwi and some pies.

 Goettemoeller에 따르면, 분말 음료, 파인애플, 키위 및 일부 파이와 함께 잘 작동됩니다.

Step 2

Use 2 to 3 tbsp. of dried, ground stevia leaves in place of one cup of regular cane sugar.

  건조잎 이나, stevia2-3 tbsp  설탕 대신으로사용합니다.

  이것은 단지 경험 법칙이다.
Experiment with dried stevia to determine how much to use for your taste.


  여러분의 취향에 사용할 양을 결정하기 위해 말린 stevia잎으로 시험해보십시오.

 When using ground stevia in place of sugar, you might experience a loss of bulk that sugar would have otherwise provided.

설탕 대신에  stevia를 사용하면 설탕이 달리 제공한 대량의 손실을 경험할 수 있습니다.
Substitute more dry ingredients to make up for it.
그것을 만회하기 위해 더 많은 마른 재료를 대치하십시오.

Step 3

Make a water-based stevia extract by combining ¼ oz. of dried, whole, crushed or ground stevia leaves to 1 cup of boiling distilled water.

¼ 온스를 결합하여 수용성 stevia 추출물을 만듭니다. , 전체, 또는 조각이나  stevia 끓는 증류수 1 컵으로 추출한다..
Allow it to stand for 24 hours. 그것이 24 시간 동안 대기하도록 허용합니다.
Strain it, then store in your refrigerator. 그것을 스트레인 냉장고에 저장합니다.
A water extract is not as sweet as an alcohol-based stevia extract, but either one can be cooked down and concentrated into a syrup.

추출물은 알코올 기반 stevia 추출물만큼 좋지는 않지만 어느 하나가 아래로 요리하고 시럽으로 집중되어 없습니다.
Both water- and alcohol-based extracts are useful in drink recipes.

모두 알코올 기반의 추출물 음료 조리법 유용합니다

Step 4

Create an alcohol-based stevia extract using brandy or scotch.

브랜디와 위스키를 사용하여 알코올 기반 stevia 추출물을 만듭니다.
Combine dried, whole, crushed or ground leaves with brandy or scotch, for example, and let the mixture stand for 24 hours.

예를 들어, 브랜디 또는 스카치 말린 전체, 또는 분쇄된 건조잎 결합하고, 혼합물 24 시간 동안 기다린다..
Filter the liquid from the leaves or powder residue and dilute it to your liking using pure water.

또는 분말 잔여물로부터 액체를 필터링하고 순수한 물만을 사용하여 원하는대로 그것을 희석한다..
You can reduce the alcohol content of your extract through evaporation by slowly heating it --- not boiling. Refrigerate it, covered, for up to one month or freeze it for up to six months.

당신은 천천히 --- 끓는하지 가열하여 증발을 통해 추출물 알콜 함유량을 줄일 수 있습니다.

  그것을 냉장 적용, 최대 1 개월 또는 최대 6 개월 동안 그것을 동결하세요..



**보드카를 이용한 스테비아 엑기스**


 















1. 스테비아 건조잎 : 5g

 
2. pure vodka 165g
 
 
3. 24시간 저장후 냉장보관
 

3. 엑기스 걸르기
 

 

 

 

*보드카 추출 스테비아 엑기스 165g 탄생

Read more: http://www.livestrong.com/article/513746-how-to-use-dried-stevia-leaves-as-a-sweetener-in-recipes/#ixzz1x1BYwGkV










 
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작성자 관리자    
작성일 2011-09-22 (목) 19:08
분 류 스테비아 건조잎
ㆍ추천: 0  ㆍ조회: 6868      
IP: 112.xxx.229
http://hyip.dothome.co.kr/cafe/?store.7.3
“ 스테비아 분말 ”
 
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