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작성자 이상용
작성일 2011-12-23 17:14
홈페이지 http://stevia.pe.kr
첨부#1 2.jpg (10KB) (Down:12)
ㆍ추천: 0  ㆍ조회: 5707      
Stevia Helping Rice Grow in Tsunami Ravaged Paddies

Stevia Helping Rice Grow in Tsunami Ravaged Paddies
스테비아는 스나미로 황폐화된 논의 쌀의재배를 도왔다
B&L Corporation has succeeded in producing 5,400 kg of rice per hectare in paddy fields that were inundated by seawater from the tsunami due to the East Japan Earthquake. This cultivation trial was done in Ishinomaki in Miyagi, using an agricultural preparation called Farm-A. Farm-A is a concentrated, matured liquid made only from stevia, a perennial plant indigenous to Paraguay. It contains 0.2% nitrogen, 0.2% phosphate, and 1.1% potassium. Stevia is usually used as a sweetener, but B&L has used a unique fermentation process to increase stevia's effectiveness as an agricultural preparation. Farm-A is the only product made by fermenting stevia.

B & L 동일본 대지진으로 인한 해일에 의한 해수 쇄도 에서 헥타르 당 5400 ㎏을 생산하는 데 성공했습니다. 재배 시험 라는 ​​농업 준비 사용하여 미야기 현 이시 노마 키시에서 진행되었습니다. 스테비아, 파라과이 원산의 다년초로 만든 농축 , 성숙한 액체이다. 그것은 0.2 % 질소, 0.2 %, 인산 1.1 %, 칼륨 포함되어 있습니다. 스테비아 일반적으로 감미료로 사용되지만, B & L 농업 준비 스테비아 효과 높이기 위해 독자적인 발효 공정 사용하고 있습니다. 스테비아 발효시켜 만든 유일한 제품입니다.

"Regarding agricultural preparations made from highly processed stevia extract, we first of all sought backing from various universities and other institutions. Among the experts we consulted were Professor Minoru Sato at Tohoku University, Assistant Professor Takahashi at Fukushima Medical University, and Professor Keiko Okamoto at Beppu University. It's generally said that using highly processed stevia makes crops taste sweet, but the biggest feature of Farm-A is that it has strong anti-oxidant properties. In other words, the resulting crops last a long time in storage. Stevia is currently used to cultivate a wide range of crops. And now that a great many paddy fields have suffered salt damage following the East Japan Earthquake, we've done a trial using our stevia preparation, supervised by Professor Okamoto."

"고도 처리 스테비아 추출물, 각종 대학 및 기타 기관에서 모두 인기 뒤의 우리 첫째로 만든 농업용 제재에 대해 우리가 상담 전문가 사이 토호쿠 대학 교수 사토 후쿠시마 의과 대학 조교수, 다카하시 교수 케이코 오카모토였다 別府大学 그것은 일반적으로 고도 처리 스테비아 사용하면 작물 달게 말해지고 있습니다 만, 에는 강한 항산화 작용을 가지고 것입니다. 저장소 즉, 결과적으로 작물 마지막으로 시간. 스테비아 가장 큰 특징은 현재 작물의 넓은 범위 육성하는 데 사용됩니다. 그리고 지금 매우 많은 논이 동일본 대지진 염해 받고 있는지, 우리는 스테비아 제제를 사용하여 시험 실시해왔다,
오카모토 교수 감수. "


The concentration of salt in ordinary paddy fields is 0.1-0.3%. In the paddy fields used for the trial, the salt concentration was 1.3-1.6%, which is so high that rice seedlings would normally die if transplanted there. But simply spraying Farm-A liquid, diluted 700-1,000 times, made it possible to transplant seedlings and harvest rice as usual.


보통 소금의 농도는 0.1 ~ 0.3 %입니다. 시험 사용 소금 농도가있는 경우 이식 모종은 보통 죽을 것이라고 매우 높기 때문에, 1.3에서 1.6 퍼센트였다. 그러나 단순히 액체를 분무,700-1, 000 배로 희석, 그것이 가능한 언제나처럼 모종이나 수확 쌀을 이식했습니다.

"In the paddy fields with this preparation added, we successfully cultivated rice at a salt concentration of 1.3-1.6%. Professor Okamoto at Beppu University is currently investigating the details. But basically, this method worked because of the very high potassium content of Farm-A. So, by chance, the potassium had a very large effect on the sodium, salt, and chlorine in the fields. The potassium content took up the sodium and salt content, and as a result, the seedlings didn't die even at a seawater concentration of about 1.5%. That's been confirmed."

준비 논이 추가로 "우리는 성공적으로 1.3에서 1.6 % 소금 농도에서 재배. 別府大学 교수 오카모토 현재 자세한 조사하고 있습니다 그러나, 기본적으로 방법을 사용하면 매우 높은 칼륨 함량 -. 그래서 우연히 칼륨 칼륨 함량은 나트륨과 염분 거론했다. 나트륨, 소금, 필드 염소 매우 큰 영향을 미치고, 결과 모종 죽지 않았다 1.5 % 해수 농도 그것은 확인되고있다. "



 

Paddy fields in the trial district usually yield about 4,800 kg of rice per hectare, but using Farm-A, the harvest was about 5,400 kg. According to B&L, this was due to the bioactive effect of stevia. It's been confirmed that stevia can increase the yield of other crops as well.

시험 지구 논은 보통 미국 헥타르 수확량은 4800 킬로이지만 사용하여 농장 - 수확량은 5,400 kg였다. B & L에 따르면, 이것은 스테비아 생리 활성 작용에 의한 것이었다. 그것은 스테비아뿐만 아니라 다른 작물 수확량 증가시킬 수있는 것으로 확인되고있다.

B&L will promote the use of Farm A next year by farmers in Ishinomaki who are struggling with salt damage. The company also plans to use Farm A for other crops on a trial basis. Also, B&L will provide its technologies to many farmers struggling with salt damage in parts of Japan that were not affected by the earthquake, and because salt damage is a growing problem worldwide, the company intends to proactively collaborate on salt damage prevention using its technologies.
  B & L 염해 고생하고있는 이시 노마 키시 농가에서 내년 이용을 촉진합니다. 회사는 시험 적으로 다른 작물 농장 사용할 예정입니다. 또한 B & L 지진의 영향을받지 않은 일본 일부 지역에서는 염해에 시달리고 많은 농가 기술 제공하고 염해가 글로벌 성장 문제이기 때문에 회사는 적극적으로 기술 이용하여 염해 방지에 협력 할 것입니다.
 
 

 
본문내용 작성일
스테비아는 강력한 산화방지제 이다
Stevia Stem Extract (Super Antioxidant)    스테비아 줄기 추출물 (슈퍼 산화 방지제) Stevia sweetener is a sugar substitute extracted from the Stevia Rebaudiana shrub native to Colombia.  Since the human body does not metabolize the sweet glycosides in stevia leaves or any of its..
2013-08-15
Stevia Helping Rice Grow in Tsunami Ravaged Paddies
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2011-12-23
스테비아 발효액
Fermented Stevia stems: Inca and Aztec medicine         스테비아 줄기 발효액: 잉카문명의 아즈텍 의학 **http://www.owndoc.com/stevia/fermented-stevia-stems/에서 링크http://www.nutrastevia.com/en/stevia/60-stevia-stem-extract-super-antioxidant During my research..
2011-11-22
스테비아에 관한 abc뉴스
미국 abc 뉴스에 나온 스테비아 관련 뉴스 입니다.참고 하세요. What is Stevia? Stevia is of the Composite family, related to lettuce, marigold and chicory. It was "Officially" discovered in the late 19th century by Dr. Moises Santiago Bertoni. He was given samples of the plant and he reported that "..
2011-09-24
스테비아의 신비
자연의 신비(自然의 神秘)   -당 화합물과 스테비아(Stevia)- 진천의원 원장 박 재영 사람은 무엇으로 사는가? 간단한 질문에도 수없이 많은 대답을 할 수 있다. 그러나 그 무엇 보다 먹어야 산다는 간단한 명제는 불변일 것이다. 오감을 느끼는 육신의 건강과 정신적인 건강은 인류가 추구하는 행복한 삶의..
2011-09-01
스테비아 안전성 문제
*일본에서는 오래전부터 스테비아를 사용하고 연구해 왔습니다. http://ys.skr.jp 에 실린 글을 옮겨 왔습니다. 본사이트에는 스테비아의 안전성에 관한 글이 많이 있으며,일본에서는 스테비아는 안전하다고 합니다.*일본 스테비아공업회의 안전성관계 실험 :http://www.stevia.gr.jp/anzensei.htm (번역문)스테비아는..
2011-08-28
FDA clears use of herb as sweetener
By BETSY MCKAY The Food and Drug Administration has declared a natural zero-calorie sweetener derived from the herb stevia safe for use in foods and beverages, clearing a path for Coca-Cola Co., PepsiCo Inc. and other companies to market it in a variety of products. 식품 의약국은 음식과 음료에서..
2011-06-02
다양한 스테비아
      Varieties of Stevia(다양한 스테비아)**이글은 stevia.net에서 발췌한 글입니다.* Stevia comes in many forms.스테비아는 여러가지 형태로 나누어진다..Make your choice based on the amount of sweetness you want (white extract powders are the sweetest) and how well a particular..
2010-11-11
스테비아 연구
An evidence-based systematic review of stevia by the natural standard research collaboration. June 1, 2010 by Teresa Koby   Filed under All, Herbs, Science Leave a Comment The following article gives evidence that Stevia should be considered as a safe and healthy alternative to sug..
2010-08-18
스테비아와 다이어트
  STEVIA REBAUDINA NEWSLosing Weight with a Stevia DietFrom SteviaInfo.com - 2008-03-28For years we’ve been told that reducing our food intake and proper exercise will help us lose weight. However, more and more we are seeing diet plans that recommend cutting down on our sugar ..
2010-03-12
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